Please reload

BADET ER SENDT PÅ FULL REHAB!

April 17, 2017

Betalt annonsørinnhold

 

90-tallsbadet er sendt på full rehab og det er baderomsterapeutene fra Rørkjøp og Vinderen rør som har fått ansvaret for å få skikk på den nedkjørte og utslitte  stakkaren. (Se bildegalleri i bunnen av innlegget.)   

 

Breaking bad

Badet i kjelleren har 25års-jubileum i år og var overmodent for en rehabilitering. Og hvordan griper man det an når man skal rehabilitere et kjellerbad som så dagens lys i 1992? I første omgang med brekkjern og slagbor, skulle det vise seg. For nå var det ingen vei tilbake. Gutta hadde gått i gang med å breaking bad. 

 

Rives ned og bygges opp

Det er som med rehabilitering av bad som med rehabilitering av mennesker: Først må man rives helt ned, før man gradvis bygges opp igjen.

Man tager en totalentreprenør

Vi trengte en totalentreprenør som kunne hjelpe oss med alt sammen, fra rådgivning, planlegging, tegning, til riving, bygging og siste finish for å skape drømmebadet. Valget falt på Rørkjøp og Vinderen rør som er en del av Rørkjøpfamilien. Vi trengte terapeuter som hadde vært lenge i faget og som hadde godt omdømme.

 

Rehabiliteringen var altså av det omfattende slaget der betonggulvet ble pigget opp, alt av vegger og tak ble fjernet og der vannrør og avløp skal legges helt på nytt.

 

 

Følge med videre?

Lyst å følge med i prosessen videre? På alle vurderinger vi må gjøre, alle beslutningene som skal tas? Jeg skal holde dere oppdaterte underveis, både her, på Instagram og på my story! J

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 30, 2017

August 8, 2017

Please reload

ARCHIVE

DON'T BE A STRANGER
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by interiorwife (C). Proudly created with Wix.com

Epost: interiorwife@gmail.com

Tel +47 470 111 30

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now