top of page

BADET ER SENDT PÅ FULL REHAB!


Betalt annonsørinnhold

90-tallsbadet er sendt på full rehab og det er baderomsterapeutene fra Rørkjøp og Vinderen rør som har fått ansvaret for å få skikk på den nedkjørte og utslitte stakkaren. (Se bildegalleri i bunnen av innlegget.)

Så uhipt at det straks er hipt igjen!

Breaking bad

Badet i kjelleren har 25års-jubileum i år og var overmodent for en rehabilitering. Og hvordan griper man det an når man skal rehabilitere et kjellerbad som så dagens lys i 1992? I første omgang med brekkjern og slagbor, skulle det vise seg. For nå var det ingen vei tilbake. Gutta hadde gått i gang med å breaking bad.

Rives ned og bygges opp

Det er som med rehabilitering av bad som med rehabilitering av mennesker: Først må man rives helt ned, før man gradvis bygges opp igjen.

Ikke flere bobler i dette badekaret
Et stykke igjen til spa-følelsen...

Man tager en totalentreprenør

Vi trengte en totalentreprenør som kunne hjelpe oss med alt sammen, fra rådgivning, planlegging, tegning, til riving, bygging og siste finish for å skape drømmebadet. Valget falt på Rørkjøp og Vinderen rør som er en del av Rørkjøpfamilien. Vi trengte terapeuter som hadde vært lenge i faget og som hadde godt omdømme.

Rehabiliteringen var altså av det omfattende slaget der betonggulvet ble pigget opp, alt av vegger og tak ble fjernet og der vannrør og avløp skal legges helt på nytt.

Ribbet til grusen.

Følge med videre?

Lyst å følge med i prosessen videre? På alle vurderinger vi må gjøre, alle beslutningene som skal tas? Jeg skal holde dere oppdaterte underveis, både her, på Instagram og på my story! J


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page