top of page

MAGISK KVELDSSTEMNING RUNDT BASSENGET


Betalt annonsørinnhold

Det er herlig med basseng om dagen. Men når kvelden banker på, blir stemningen aldeles magisk. Tenk deg en tropenatt her!

Flamingo i solnedgang. Og jada, det er 29 grader om kvelden også. Klar for nattbad?

Du må selvsagt ha lys I bassenget for å få den rette stemingen. Vi har en enkel, klar pære i vårt basseng, men på nye basseng finnes det et hav av muligheter med lyspærer som skifter farge. Det gir en ekstra steming, særlig når det er hagefest!

I kombinasjon med det rette tilbehøret som setter prikken over i-en, skaper du enkelt magisk steming ved bassengkanten. Lys i mange ulike varianter er et must, kjør på med lyslenker, stearinlys, lysballer og –kuber og så videre.

Stemning med lyslenker og lys i bassenget. Tenk deg en tropenatt her.

Du trenger ikke bade for å ha glede av bassenget. Det holder å sitte i loungen og nyte synet.

Her kan jeg sitte i timesvis på kvelden og bare nyte utsikten. Perfekt med en god bok, vin og musikk eller i gode venners lag.

Basseng AS har bassenget du drømmer om og tilbehøret du trenger for å skape den magiske stemingen.

Rabattkode:

Koden "interiorwife" gir deg 5 % ekstra rabatt på kampanjen som Basseng AS har på hele sortimentet av dekorasjonslys i uke 27 og uke 28. Du finner link til produktene her.

Se flere bilder i karusellen her:

Er du nysgjerrig på basseng i hagen? Gå inn på Basseng AS for å sjekke bassengleverandøren vi brukte da vi skapte drømmehagen vår.


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page