DON'T BE A STRANGER
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by interiorwife (C). Proudly created with Wix.com

Epost: interiorwife@gmail.com

Tel +47 470 111 30

Please reload

ALDRI EN KJEDELIG SOMMERDAG FOR BARNA

July 27, 2017

Betalt annonsørinnhold

De har det moro, de får mosjon, de blir trygg i vann og lærer tidlig å svømme. Å ha basseng i hagen er sterkt avhengighetsdannende for småttisene enten de er 3, 10 eller 17 år gamle.

 

Lek og moro 
Basseng i hagen innebærer store mengder lek og moro i time etter time for både barn og ungdom. For kidsa de tiltrekkes vannet som en magnet. Har du dykkermaske, snorkel og flytemadrasser har du aktivisert barna i noen timer mens du nyter sola ved siden av. Eller du kan hoppe oppi selv og bli med på leken.

 

Trening
Bekymret for at det blir mye is og pølser på barna om sommeren? Vel, har du basseng, så brenner de fort opp kaloriene fra en kronesis. Å leke i bassenget er nemlig veldig god trening. Søvmming, dykking, plasking, opp av bassenget og så hoppe ut igjen. Jeg slutter aldri å forbause meg over barnas enorme utholdenhet når det kommer til lek og moro i vannet.

 

Når de blir litt større så er det selvsagt poolparty og badebursdager som gjelder. Grilling, soling, musikk og en avkjølende dukkert er en garantert oppskrift på suksess for tenåringene. 

 

Svømmedyktige barn
En annen oppside med å ha basseng i hagen, er at barna tidlig lærer seg å svømme. Her i huset lærte de seg å både stupe og svømme før de begynte på skolen.

 

Med eget basseng i hagen er det også gode sjanser for at hele familien kan hygge seg sammen uten for mye misnøye, kjekling og krangling. For både barna og faktisk også ungdommen, setter pris på aktiviteter som hele familien kan drive med sammen.

 

Helt trygt, men ingen barnevakt
Vær også oppmerksom på at mange ønsker å komme på besøk når du har basseng. Derfor kan det være lurt å ha noen enkle kjøreregler for de besøkende, som at de alltid må ha med eget badetøy, håndduk og eventuelle flyteringer/armringer hvis de ikke kan svømme. 

 

Og til dere voksne, husk at bassenget er helt trygt, men likevel ingen barnevakt. Inntil barna er godt oppi tenårene, bør all aktivitet i og rundt et åpent basseng, skje under påsyn av en voksen svømmedyktig person. Og når bassenget ikke er i bruk eller når man reiser bort, så må selvsagt bassenget dekkes med en godkjent sikkerhetstrekk. Vi har et såkalt Rollsafe sikkerhetstrekk til vårt basseng. Les mer om sikkerhet på nettsiden til Basseng AS.

 

Rabattkode til deg

I uke 30-31 har Basseng.no 15% rabatt på Rollsafe sikkerhetstrekk til bassenget, og hvis du bruker koden ”interiorwife20” så får du 5% ekstra i avslag. Ta kontakt med Basseng AS på telefon eller epost for pris på Rollsafe på ditt basseng. Oppgi rabattkoden interiorwife20. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 30, 2017

August 8, 2017

Please reload

ARCHIVE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now