BADET TAR FORM


Betalt annonsørinnhold

Det har blitt noen forsinkelser, men den som venter på noe godt, osv. Her kommer en liten update på badet vi lager i samarbeid med Rørkjøp.

Nå har vi fått plater på tak og vegger, og nytt vindu er satt inn, og vi ser plutselig konturene av vårt nye bad! Rett frem her kommer badekaret og Volakranen:

Til venstre her kommer dusjveggen og innebygget armatur fra Laufen. Dusjveggen har vi ikke bestilt enda, for den anbefales det at vi venter med til vi er sikre på eksakte mål.

I denne delen kommer vasken med en enkel benk under og til høyre ser dere hvor toalettet skal plasseres:

Bak veggen med vasken har vi teknisk rom med varmtvannstank, rør i rør-skap og pumpen som vi må ha i gulvet siden det ikke er lagt inn vanlig avløp i kjelleretasjen i huset vi bor i.

På gulvet blir det microsement, og det blir det også på veggen langs badekaret til og med i dusjen. På resten har vi tenkt å male med våtromsmaling, enkel og ren stil, og uten en eneste flis :)

Lyst å lese mer om produktvalgene våre? Se tidligere innlegg her.

Produktene kan kjøpes/bestilles hos Rørkjøp! Rørkjøp samarbeider også med Unilon – for de som ønsker å få proff hjelp til å planlegge og tegne drømmebadet sitt slik vi gjorde :) Eller du kan benytte Rørkjøps eget tegneprogram og tegne drømmebadet ditt helt selv!

#bad #Rørkjøp #baderom #kartell #kartellbylaufen #interiorwife

RECENT POSTS

ARCHIVE

DON'T BE A STRANGER

Epost: interiorwife@gmail.com

Tel +47 470 111 30

© 2017 by interiorwife (C). Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now