Her er de 4 finalistene i årets bad


Betalt annonsørinnhold

Over 100 bad har vært med i konkurransen om å bli årets bad 2017 hos den landsomfattende rørleggerkjeden Rørkjøp.

Hver uke i hele år har Rørkjøp kåret ukens bad som hver vinner et gavekort på 500 kroner.

- Derfor var det naturlig at vi også kåret årets bad 2017, sier administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp som er imponert over hvor mange fine bidrag som deltok under #åretsbad2017. - Denne gangen stikker vinneren av med et gavekort på hele 2.500 kroner!

Foruten Rørkjøp består juryen av interiør-instagrammerne @villakildal, @hus10a og @interiorwife.

Her er de 4 finalistene:

Finalist 1: Tar med naturen inn på badet

Finalist nummer 1 - @nyquist_home - går sine egne veier og har laget en egen tapet med motiv fra naturen i nærområdet på den ene veggen. Badet bærer ellers preg av solide materialer der hun har skapt et lunt og delikat bad som legger til rette for deilig komfort. Badet er relativt lite, uten at det har gått på bekostning av kosen. De mørke materialene fremmer følelsen av en ”cave” der levende lys virkelig er med på å forsterke følelsen av kos:

Finalist 2: Hvit eleganse med innslag av varme materialer

Finalist nummer 2 - @ingridsus - har et romslig bad med plass til nytelse for flere. På benken har hun funnet plass til to servanter med dertil hørende speil i ulike størrelse som bryter opp og skaper flott variasjon. Badet er hvitt, men varmen hentes inn gjennom naturmaterialer i benk og skap. Det stilige hekagongulvet gir spennende liv til hele badet:

Finalist 3: Funksjonelt med spennende detaljer

Finalist nummer 3 - @frutanem - har vært en trofast deltaker i #UkensBad. Hennes bidrag er meget funksjonelt som også er en fryd for øyet. Legg merke til gulvet som er bygget med ulikt nivå, og som skaper dynamikk og fremmer et spennende uttrykk. Den elegante glassveggen som skiller dusjnisjen fra det ikke mindre elegante badekaret, er virkelig med på å gjøre dette badet til et verdig bidrag:

Finalist 4: Spafølelse i tidløse omgivelser

Finalist nummer 4 - @annette_vel – deltar med et klassisk elegant og tidløst bad med stilrene detaljer som fremmer spafølelsen. Her har hun også funnet plass til en praktisk nisje i dusjsonen. Videre er det rom for både et romslig baderomsmøbel i det ikke mindre romslige badet:

Du kan stemme på din favoritt helt frem til nyttårsaften. Vinneren er den som får flest stemmer.

Rørkjøp er en landsomfattende rørleggerkjede med over 400 bedrifter over hele landet:


RECENT POSTS

ARCHIVE

DON'T BE A STRANGER

Epost: interiorwife@gmail.com

Tel +47 470 111 30

© 2017 by interiorwife (C). Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now