Bare må ha det – på badet


Betalt annonsørinnhold

Rørkjøp har et stort, spennende og variert utvalg av trendprodukter som tilbehør til badet. Bare sjekk her!

Marmordrømmer

Baderomsett med tannglass, såpedispenser og såpeskål – akkurat så tungt og trendy som marmor skal være. Merk deg navnet Marble Stone. Link til marmordrømmene finner du her.

Store, myke baderomshåndklær og deilig badekåpe

Når det kommer til håndklær er det to ting som er ekstremt viktig. 1) De skal være store og 2) De skal være myke. Hvis de i tillegg ser bra ut, så har du en match. Disse heter Eden og oppfyller alle kriterier for perfekte baderomshåndklær.

Finnes det noe bedre etter et varmt bad når man har tørket seg med et deilig håndkle, å krype inn i en like myk og deilig badekåpe. Sjekk ut denne fra Eden. Link til de herlige håndklærne og badekåpen finner du her.

Flyttbar håndklestige og deilig gulvmatte

Håndkleoppheng som hviler mot veggen uten fast montering. Kjempesmart, så kan du flytte rundt på det slik at du kan variere stylingen. Link til stigen finner du her.

Baderomsgulv er ofte glatte, særlig hvis du er fuktig på føttene. Gulvmatte med antiskli-funksjon er derfor en no brainer på badegulvet. God og trygg å trå på – for både liten og stor. Fine er de også. Link til nettbutikken finner du her.

Hygieneprodukter som oser av kvalitet

Vakinme-serien består av såper og kremer produsert av økologiske råvarer. Alt er parabenfritt, silikonfritt og PEG-fritt. Det er ingen syntetiske tilsetningsstoffer i produktene fra Vakinme og de allerede blitt en stor favoritt hos meg.

#baderomsinspirasjon #baderomsinspo #mikrosement #oppussing #baderom #Rørkjøp #bad #kartell #Laufen

RECENT POSTS

ARCHIVE

DON'T BE A STRANGER

Epost: interiorwife@gmail.com

Tel +47 470 111 30

© 2017 by interiorwife (C). Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now