top of page

En sofa for den norske sommeren

Betalt annonsørinnhold

Den er både elegant og stilig, men også komfortabel og robust. Med hjørnesofaen Bali fra Oakland får du en sofa som du kan nyte hele sesongen.

Kvalitetsmaterialer Bali er en av Oaklands mest populære hagemøbelserie [link] i aluminium, og jeg kan forstå hvorfor. Tekstilene er laget for utendørs bruk, dog uten at det går på bekostning av verken utseende eller komfort. Putene er produsert med solide sømmer og glidelåser, og har en veldig smart overflate som kan vaskes om så er med hageslange’, hvis du må. Det med at den er så lett å vaske, gjør at man ikke trenger å bekymre seg for om noen søler mat eller drikke i sofaen.

Dimensjonene for sofaen er 278 cm lang, 213,5 cm dyp og 73 cm høy. Den kommer i moduler, noe som gjør at du kan sette den sammen på flere måter, enten du foretrekker hjørnesofa og en stol til eller en litt større hjørnesofa, så finnes det flere måter å tilpasse sofaen til akkurat det uttrykket du er ute etter. Vi har satt den sammen som en stor hjørnesofa.

Vi har valgt bordet «Sandy» til sofaen, og Oakland har også et bredt utvalg av fine sofabord [link].

Myk og god Sittekomforten er viktig for meg. Bali har noen deilig myke fyldige puter i ryggen, og setet er mykt, men samtidig litt fast, noe som gjør at det former seg litt etter kroppen. Rammen er produsert i pulverlakkert koksgrå aluminium.

Vi har valgt skyggegrå allværsputer til sofaen, men putene til Bali kommer også i mange fine andre farger. Nyheten for 2021 er en nydelig grønnfarge som absolutt er verdt å vurdere.

En annen nyhet for Bali-serien i 2021, er at ryggputene kommer med en praktisk festeanordning slik at putene holder en god sitteposisjon, og ikke minst; holder seg på plassen sin hvis det blåser kraftig.

Tåler regn Det gjør ikke noe at Bali-sofaen vår ikke står under tak, for den tåler fint noen skikkelige regnskur. Se hvordan sofaen fikk kjørt seg allerede første helga den var i bruk under høydepunkt på min Instagram-profil.

Ja, den kan altså stå ute i all slags vær, og gjett om det er ganske så digg å slippe og fly ut og inn med putene og bruka stua som putelager om sommeren! Putene tørker fort også, og det er nesten det beste av alt.

Norsk design Oakland er helnorsk, designet og utviklet av Helge Eikland. Han har greid kunststykket å kombinere kvalitet, komfort og design. Alle sofaene fra Oakland kommer med fem års garanti. Og akkurat nå er det salg hos Oakland og nyhetene for 2021 [link] er på vei inn….

RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page